<< Tagasi uudistele

Muuta plaanet puhtamaks

7 mai 2020

Oh, mis kaunis kevad! Kui kõiksugused viirused hakkasid ringi liikuma! Sellest pole hullu, me võitleme nende vastu, karastame immuunsüsteemi ja mõtleme positiivselt!

Nagu näed, meie kliendid vaatavad tuleviku poole ja kuigi üle maailma valitseb üleüldine kaos, siis otsustasid nad omavahel: “Plaan B” on elus absoluutselt vajalik! See on vajalik, kui kütuse ja elektrihinnad tõusevad lakke, valuuta on ebastabiilne ning mõned riigid peatavad tegevuse täielikult tänu epideemiale. Meie eelkäijatel polnud sellist probleemi, neil oli alati olemas päike, vesi, puit jne. Võib-olla neil oli õigus ja me peaksime sõltuma rohkem rohelisest energiast ning mitte laskma hinnatõusudel või epideemial oma elu pea peale pöörama.

Nii et sõbrad! PÄIKESEPANEELIDE paigaldamise hooaeg on ametlikult AVATUD! EVAS B&P täidab juba täismahus energiat säästvate akude paigalduse ja kujunduse tellimusi.

Pildil võite näha järjekordset katust Kohtla-Nõmmel, kus me hiljuti paigaldasime säravad uued paneelid.

https://bit.ly/EVAS_GoSolar

Kui sa pole veel midagi päikesepaneelide kohta kuulnud või ei tea kust alustada, siis helista või kirjuta meile igal ajal ja me vastame kõikidele küsimustele ning proovime leida just sinu jaoks õige energiasäästliku lahenduse!

Hoolitsege enda eest ja hoidke Plaan B alati käepärast! 


<< Tagasi uudistele