<< Tagasi uudistele

Intersolar Europe 2019.

22 mai 2019

Ettevõtte EVAS B & P AS esindajad külastasid 14.-16. Mail Müncheni linnas rahvusvahelist näitust Intersolar Europe 2019 Saksamaal.

Näitusel esitatud uued päikeseenergia tehnoloogiad on tõusnud edasi. Oleme keskendunud ainult meie klientide soovidele. Näituse külastamise eesmärk oli leida tarnijaid, kes pakuvad kõige huvitavamaid disainilahendusi, päikesepaneele. Leidsime mitut tüüpi uuenduslikke lahendusi, näiteks plaatide ja plaatide ühendamine sisseehitatud päikesepatareidega, mis võivad teie kodu väga kaunistada.

Muidugi oleme huvitatud ka hindadest, kvaliteedist ja seadmete kiirest tarnimisest, nii et suur valik eksponente laiendas meie võimeid. Kaasaegsed lahendused mitmete probleemide kõrvaldamiseks paigaldamise ja käitamise ajal on meie klientide jaoks väga olulised ja meil õnnestus leida parimad võimalused.

Lähitulevikus täiendatakse meie e-poe valikut ultra-kaasaegsete päikesepaneelidega katuse jaoks ja selle asemel. Tähelepanu pööratakse ka erinevatele "päikeseparkidele" paigaldatud erinevatele paigaldussüsteemidele.


<< Tagasi uudistele